Bestsche Heerenzitting 2024

Sonny’s Inc. Swingt de Sterren van de Hemel op 12e Editie Bestsche Heerenzitting! 

Op de gezellige zondagmiddag/avond van 4 februari 2024 betrad Sonny’s Inc. het podium tijdens de 12e Editie van de Bestsche Heerenzitting in het gastvrije vd Valk Hotel te Best. De sfeervolle SkyLounge bood het ideale decor voor een avond vol muziek en stijl.

Sonny’s Inc. begroette de gasten hartelijk met croonerrepertoire, een perfecte opwarmer voor de rest van de dag. Het evenement bracht een gevarieerd programma met onder andere danseressen in unieke creaties die het publiek vermaakten.

Het hoogtepunt van de dag was de anderhalf uur durende set van Sonny’s Inc., die het publiek trakteerde op een swingende afsluiting. De dansvloer vulde zich, en het werd een waar feest.

We kijken uit naar de volgende editie en beloven opnieuw een memorabele bijdrage te leveren aan de Bestsche Heerenzitting. Dank aan iedereen die deze dag mogelijk maakte op 4 februari! #SonnyAtBestscheHeerenzitting #MusicMagic #EventJoy

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG