Wijn op ’t plein met Sonny’s Inc.

Een Overvloed aan Genot: Het Eerste Wijnfestival in de Markthal Purmerend

Op zaterdag 22 juni vierde Purmerend de eerste editie van het wijnfestival “Wijn op ’t plein”, gehouden in de sfeervolle Markthal op de Koemarkt. Dit charmante plein, bekend als een van de gezelligste in Noord-Holland, werd omgetoverd tot een paradijs voor wijnliefhebbers en fijnproevers.

Culinaire Ontdekkingsreis

Bezoekers konden op culinaire ontdekkingsreis gaan en uit meer dan 100 verschillende wijnen kiezen. Deze werden prachtig aangevuld met een scala aan heerlijke hapjes, terwijl de ambiance verrijkt werd met uitbundig entertainment.

Muziek en Sfeer

De avond was gevuld met optredens van Sonny’s Inc. wij speelden in onze ‘Lite formatie , afgewisseld met lokale held DJ Antonito. De muziek bracht het publiek op de been; er werd gedanst, gefeest, en oprecht genoten. De uitbundige sfeer en de levendige muziek maakten het evenement tot een groot succes.

Initiatief van Restaurant Brasa

Restaurant Brasa, een van de toprestaurants in Purmerend en initiatiefnemer van het festival, kan terugkijken op een zeer geslaagde dag. De eigenaar, Arwin, was dan ook zeer tevreden met deze eerste editie.

Vooruitkijkend naar volgend jaar belooft het festival nog grootser te worden. Sonny’s Inc. is vastbesloten om weer deel te nemen en het evenement nog verder te verrijken.

Perfecte Evenementenlocatie: De Markthal

Tot slot is het de moeite waard om de evenementenlocatie, de Markthal, extra te belichten. Geopend in 2020, staat deze prachtige locatie op de plek van de voormalige veemarkt en is een eerbetoon aan de historische rol van Purmerend als marktstad. Met zijn unieke uitstraling en veelzijdigheid is de Markthal uitermate geschikt voor allerlei evenementen, van feesten en productpresentaties tot zakelijke bijeenkomsten en publieksevenementen. Het is duidelijk dat de Markthal niet alleen een prachtige locatie is, maar ook een plek waar traditie en moderniteit samenkomen om memorabele evenementen te creëren.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG