Bruiloftsfeest in Waalre

Betoverend Bruiloftsfeest: Sonny’s Inc. Zet Waalre in Vuur en Vlam

Op een zwoele zomeravond in juni, transformeerde de uitgestrekte tuin van het ouderlijk huis van Sjors en Britt in Waalre tot een scène die rechtstreeks uit een sprookjesboek leek te komen. Vrijdag de 21e was het toneel voor een onvergetelijk huwelijksfeest, georganiseerd Remco Bergeijk, waar elk detail zorgvuldig was overwogen.

Het decor was adembenemend met een sfeervolle Bedoeïenen tent die een unieke, intieme sfeer gaf aan de festiviteiten. Het bruidspaar maakte hun grootse entree onder luid gejuich door een erehaag die leidde naar een dansvloer, levendig en uitnodigend. Sonny’s Inc. opende met een bruisende Gipsy Kings medley, beginnend met het iconische “Volare”. De toon was gezet: dit zou een avond worden om nooit te vergeten.

Het feest barstte los vanaf de eerste noot. De dansvloer was continu gevuld met gasten die dansten, zongen en de liefde vierden. Tussen de bedrijven door kreeg de band een glimp op van de voetbalwedstrijd van Nederland, wat zorgde voor extra nationale trots en vreugde. De avond was doordrenkt met prachtige verbindingen en harmonie, waarbij familieleden en vrienden samenkwamen om het leven en liefde te vieren.

Sonny’s Inc. bewees wederom waarom ze een favoriet zijn op de meest bijzondere dagen. Sjors en Britt’s bruiloft was een feest van liefde, vreugde en muziek dat tot in de late uurtjes doorging. Voor iedereen die erbij was, was het een nacht die symbool stond voor het geluk van het bruidspaar en een herinnering die ze voor altijd zullen koesteren.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG