Huwelijksfeest Kasteel Amerongen

Een Magisch Huwelijksfeest bij Kasteel Amerongen met Sonny’s Inc.!

Op 27 juni speelde Sonny’s Inc. op het bruisende huwelijksfeest van Martijn en Nicole in het sprookjesachtige Koetshuis van Kasteel Amerongen.  Het was een eer om deel uit te maken van deze bijzondere viering, omringd door de historische pracht en feeërieke sfeer van deze unieke locatie.

De avond begon met een opening op “Perfect for Me”, waar het stralende bruidspaar hun eerste dans deelde te midden van familie en vrienden. Vervolgens bracht Sonny’s Inc. de dansvloer tot leven met “Suavemente”, waardoor het feest losbarstte met gelach en vreugde.

Een hoogtepunt was het ontroerende moment waarop de vaders van Martijn en Nicole werden geëerd met “My Way”, een eerbetoon dat de diepte van familiebanden en liefde illustreerde. De avond eindigde in een hartverwarmend afscheid met “Zij Gelooft in Mij”, omringd door een stralende erehaag en sprankelende sterren, symbolisch voor een nieuw begin voor het pasgetrouwde paar.

Waarom Kasteel Amerongen?

Kasteel Amerongen is niet zomaar een trouwlocatie; het is een oase van geschiedenis en schoonheid, perfect voor het vieren van liefde en het creëren van onvergetelijke herinneringen. De combinatie van zijn historische charme, weelderige tuinen en veelzijdige feestruimtes maakt het een droomlocatie voor elk paar dat op zoek is naar een betoverende setting voor hun speciale dag.

Unieke Verkooppunten van Kasteel Amerongen:

  • Historische Pracht: Een 17e-eeuws kasteel met betoverende architectuur en weelderige interieurs.
  • Veelzijdige Feestruimten: Van intieme salons tot prachtige buitenlocaties, perfect afgestemd op elke fase van een huwelijksfeest.
  • Exclusieve Ervaring: De exclusieve toegang tot deze adembenemende locatie zorgt voor een intieme en persoonlijke ervaring, ideaal voor het vieren van liefde en samenzijn.

Sonny’s Inc. voelt zich vereerd om deze bijzondere momenten te mogen begeleiden en kijkt uit naar nog veel meer magische feesten bij Kasteel Amerongen. 

Van harte gefeliciteerd, Martijn en Nicole, met jullie prachtige huwelijk! Wij wensen jullie een leven vol liefde en geluk toe.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG