Feest van AZ 67 en AFAS Stadion Personeel

Sonny’s Inc. Brengt Swing naar het Feest van AZ 67 en AFAS Stadion Personeel!

Op 28 juni 2024 had Sonny’s Inc. de eer om op te treden tijdens het feest van de voetbalselectie AZ 67 en het volledige personeel van het AFAS Stadion. Dit bijzondere evenement vond plaats op de prachtige Bilderberg-locatie, Kasteel Vaalsbroek.

De avond begon feestelijk met een indrukwekkende brassband. In een vrolijke stoet volgden de feestgangers de muziek van buiten naar binnen, waar Sonny’s Inc. hen al swingend opwachtte. Zodra iedereen binnen was, openden wij het feest en de dansvloer vulde zich direct met enthousiaste voetballers en personeelsleden die helemaal losgingen.

De sfeer zat er goed in en de avond werd nog onvergetelijker met optredens van Emma Heesters en Jong West. Het was een geweldige avond vol muziek, dans en plezier. De reacties van de opdrachtgevers waren dan ook zeer positief – een geslaagd feest waar iedereen met veel plezier op terugkijkt!

Bedankt AZ 67 en het AFAS Stadion voor deze fantastische avond!

#SonnyInc #AZ67 #AFASStadion #KasteelVaalsbroek #EmmaHeesters  #Feest #LiveMuziek  #Dansen #Onvergetelijk

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG