Een Verjaardagsfeest in Stijl op Landgoed Groenendaal

 

Landgoed Groenendaal: De Perfecte Feestlocatie

Op zaterdag 29 juni 2024 speelde Sonny’s Inc. met Lite formatie op het prachtige Landgoed Groenendaal in Heemstede. Dit landgoed, met zijn weelderige natuur en historische charme, vormt een ideale achtergrond voor elk evenement. Groenendaal, oorspronkelijk aangelegd in de 18e eeuw, is een betoverende plek met uitgestrekte tuinen, serene waterpartijen en monumentale gebouwen die een sfeer van elegantie en rust uitstralen.

Een Verjaardag om Nooit te Vergeten

Het verjaardagsfeest van Jeroen Rieu, georganiseerd door DJ John Castenmiller, vond plaats in deze idyllische omgeving. Het feest begon buiten, waar dankzij het mooie weer een sfeervol terras was opgezet. Hier genoten de gasten van een voortreffelijk diner, begeleid door de loungemuziek van de DJ en een live saxofonist. De ambiance werd verder versterkt door de selectie van prachtige Franse wijnen, een passie van de jarige, en de beschikbaarheid van kwaliteitsigaren, wat het geheel tot een waar Bourgondisch festijn maakte.

Een Nacht vol Muziek en Plezier

Na het diner werden de gasten naar binnen geleid, waar Sonny’s Inc. klaarstond om de feestvreugde voort te zetten. Het feest barstte direct los en hield de hele avond aan met energieke muziek en dans. Het hoogtepunt van de avond was het optreden van musicalster Carolina Dijkhuizen, die de avond op spectaculaire wijze afsloot.

Kortom, het was een onvergetelijke avond op Landgoed Groenendaal, perfect passend bij de grandeur en sfeer van deze unieke locatie. De combinatie van de historische setting, het culinaire genot en de muzikale hoogtepunten zorgde voor een feest dat nog lang in het geheugen van de aanwezigen gegrift zal blijven.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG