Perfecte organisatie Van Hoof Produkties

Top Bedrijfsfeest in Naarden

Op 14 december bracht Sonny’s Inc. een extra dosis feestvreugde naar een bedrijfsevenement in Naarden, waarbij niet alleen het 65-jarig bestaan van het bedrijf werd gevierd, maar ook de jaarlijkse kerstviering plaatsvond. Het bedrijf opende de deuren van zijn eigen pand voor een gezellig samenzijn, georganiseerd door het bekwame team van Organisatiebureau Van Hoof Produkties.

Het bedrijfspand was feestelijk versierd, met de kerstsfeer naadloos verweven met de viering van het langdurige bestaan van het bedrijf. Gasten werden getrakteerd op heerlijke gerechten van een vooraanstaande cateraar en konden genieten van de warme, feestelijke atmosfeer.

Sonny’s Inc. zorgde voor de muzikale omlijsting, waarbij wij iedereen direct in de feeststemming brachten. Op de dansvloer werd er enthousiast gedanst, waardoor het bedrijfsevenement een levendige mix van jubileumviering en kerstfeest werd.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG