Event voor Turn Key Business Events

Geslaagd Optreden in het Spoorwegmuseum Utrecht ter Ere van 75-jarig Jubileum

Op 30 november 2023 betrad Sonny’s Inc. het podium in het Spoorwegmuseum te Utrecht, waar waar wij met veel plezier optraden in opdracht van Turn Key Business Events. Het betrof een speciaal optreden ter viering van het 75-jarig jubileum van een gerenommeerd bedrijf.
Het optreden, met veel energie, zorgde voor een perfect verloop van de avond. De muziek vulde de ruimte met vreugde en feestelijke sfeer. Gasten werden meegenomen op een muzikale reis, passend bij het bijzondere karakter van het jubileum. Zo was de opdracht veel muziek uit de jaren 70 en 80.

Na het officiële gedeelte werd het een feestelijke avond. Gasten dansten en genoten van de muziek van Sonny’s Inc. Het was niet alleen een eerbetoon aan het jubilerende bedrijf, maar benadrukte ook hoe muziek mensen samenbrengt.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG