Kerstdagen bij The Harbourclub

Schitterende Kerstdagen bij The Harbourclub Amsterdam Oost: Sonny’s Inc. Betovert Jubileumjaar met Magische Optredens

Amsterdam, 27 december 2023 – De kerstdagen werden groots gevierd in stijl bij de Harbourclub te Amsterdam Oost, waar Sonny’s Inc. voor de tiende keer op rij schitterde tijdens de feestelijke kerstavond, 1ste kerstdag en 2de kerstdag. Het jubileumjaar werd op magische wijze bekroond, en alle drie de dagen waren tot de laatste stoel uitverkocht.

Culinaire Kerstmagie: A la Carte Genieten in Stijl

In een prachtig in kerstsferen gedecoreerd restaurant genoten gasten van een culinaire ervaring a la carte. De eerste set van Sonny’s Inc. bracht het publiek in een ontspannen kerststemming met Amerikaanse kerstliederen en songs uit het American Songbook. Het croonerhart van de band straalde terwijl wij begonnen met de klassieker “Winter Wonderland”, gevolgd door een feest der herkenning met bekende Chrismas-tunes

Uptempo Swingen: Sonny’s Inc. Zorgt voor Onvergetelijke Dansvloerervaring

Later op de avond bracht de tweede set een ongekende dosis energie naar de dansvloer. De uptempo songs van Sonny’s Inc. lieten elke tafel swingen, en het publiek feestte naar hartelust. Een opvallend moment was het enthousiaste meezingen van Rachel Hazes en haar gasten, die vol overgave deelnamen aan de uitvoering van “Bloed, Zweet en Tranen”. Tijdens de Gypsy Kings medley verraste het personeel met vuurwerk, wat de avond magische momenten bezorgde.

Feestelijke Pauzes: DJ’s Dirk Schot en De La Fredo Brengen Clubhits tot Leven

De familie Hazes was niet de enige die de avond tot een hoogtepunt bracht; de Harbourclub vulde de pauzes met DJ’s Dirk Schot en De La Fredo. De beats en clubhits zorgden voor een heerlijke sfeer, en de wijn, champagne en cocktails vloeiden rijkelijk. Culinaire hoogstandjes, zoals onweerstaanbare sushi, maakten de avond compleet.

Magische Momenten: Vuurwerk, Servet Zwaaien en Een Unieke NL Medley

Een onvergetelijk moment was de Bella Ciao-uitvoering, waarbij gasten enthousiast meededen met servetten zwaaiend, zoals in de Italiaanse traditie. De climax van de avond was de Sonny’s Inc. NL medley, waarbij de hele zaal een polonaise vormde en prachtige euforische momenten creëerde.

Lof en Liefde: Complimenten Stijgen Naar Grote Hoogten

De lovende complimenten van de vele gasten stegen naar grote hoogten, en de mannen van de band concludeerden na de uitnodiging van de Harbourclub dat het een heerlijke avond was, bekroond met topwijn.

Nieuwe Kans: Sonny’s Inc. Speelt Opnieuw in The Harbour Club

Voor alle liefhebbers die deze magie hebben gemist, is er goed nieuws! Op zondag 31 maart zal Sonny’s Inc. opnieuw schitteren in The Harbour Club, zowel in de middag als ’s avonds. Deze dag staat in het teken van Croonersongs (met repertoire van Frank Sinatra, Michael Bublé en anderen helden), easy listening en een repertoire waarmee het dak eraf gaat. We kijken er nu al naar uit! Wil je verzekerd zijn van een plekje, reserveer dan zo snel mogelijk. Mis het niet!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG