Ontdek de Magie van Sinatra’s Tribuut: Peter Douglas in de Spotlight

Peter Douglas en Sonny’s Inc. nodigen je uit voor een onvergetelijke avond vol eerbetoon en swing!

Beste muziekliefhebbers,

Wat een opwinding! Onze getalenteerde vriend, Peter Douglas, zal stralen in het veelgeprezen programma Tribute Battle of the Bands. Dit programma, dat jaarlijks wordt uitgezonden door SBS6 in januari en februari, biedt tributebands de kans om te schitteren en een felbegeerde plek te veroveren bij het grootschalige concert The Tribute – Live in Concert in de Ziggo Dome, dat plaatsvindt in april.

Een Muzikale Competitie van Klasse

De Setting en Jury

In deze muzikale competitie, gepresenteerd door niemand minder dan Gerard Ekdom, beoordelen Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Spike de talenten van de tributebands. Peter Douglas, bekend om zijn ongeëvenaarde vertolking van Sinatra, zal ongetwijfeld indruk maken en hoge ogen gooien tijdens deze bijzondere battle.

Een Unieke Samensmelting van Talent: Peter Douglas en Sonny’s Inc.

Een Geschiedenis van Samenwerking

Als frequente gast bij onze optredens en gala’s, waar ook de getalenteerde Johnny Rosenberg zich vaak bij voegt, delen wij met trots de liefde voor de tijdloze songs van Het Great American Songbook. Het is dan ook met veel enthousiasme dat wij de mogelijkheid bieden om Peter Douglas bij een optreden van Sonny’s Inc. bij te boeken.

Van het Scherm naar het Podium: Boek Peter Douglas bij Sonny’s Inc.

Een Onvergetelijke Avond In Het Vooruitzicht

Denk je aan een onvergetelijke avond vol muzikale klasse en stijl? Aarzel dan niet om ons kantoor te bellen voor meer informatie over de beschikbaarheid en mogelijkheden. Wie weet staan wij binnenkort samen met jullie te swingen op de onsterfelijke songs van Ol’ Blue Eyes. Bel Marleen op ons kantoor en laten we samen een avond creëren die nog lang in de herinnering zal blijven.

Met muzikale groeten,

Sonny Hoogwerf

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG