Theaterconcert Laren tijdens Lichtjesavond

Sfeervolle Afsluiting van Lichtjesavond in Singer Theater Laren met Sonny’s Inc.

15 december 2023 werd de jaarlijkse Lichtjesavond in Laren op een sfeervolle manier afgesloten in het Singer theater. Sonny’s Inc trad op en bracht een programma met kerstliedjes en swingende nummers, waarmee het publiek van jong tot oud wist te bekoren.

De ambiance in het theater was bijzonder terwijl Sonny’s Inc het podium betrad en de aanwezigen meenam op een muzikale reis. Het speciaal samengestelde programma voor de feestelijke gelegenheid bracht de feestdagensfeer over, vergezeld van een swingend levendig repertoire.

Wat de avond extra aangenaam maakte, was de enthousiaste respons van het publiek. Zowel jong als oud kwam uit de stoelen om te genieten van de muziek van Sonny’s Inc.

De Lichtjesavond in Laren staat bekend als een moment van samenkomen en het delen van vreugde, en Sonny’s Inc heeft hier op passende wijze aan bijgedragen. Het Singer theater was gevuld met vreugde en festiviteiten, en het publiek vertrok met warme herinneringen aan een gezellige avond.

Sonny’s Inc en het Singer theater laten opnieuw zien dat muziek een krachtig middel is om gemeenschappen te verbinden en de feestvreugde te vergroten. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze geweldige avond!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG