Geslaagd Bedrijfsfeest Paul Dekkers Keukens & Interieur’s

Geslaagd Bedrijfsfeest ter ere van 15-Jarig Bestaan en Nieuwe Showroom Opening

Op 8 december 2023 vond het bedrijfsfeest plaats ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van Paul Dekkers Keukens & Interieur en de opening van hun nieuwe showroom. Het evenement, georganiseerd door Ronny Sanders van Xcellent Events & Entertainment, bood een avond vol plezier en vermaak, met optredens van Sonny’s Inc. en Joel Borelli als hoogtepunt.

Sonny’s Inc. en Joel Borelli  betoverden het publiek met een energievolle show. Het feest, gehouden op het adres Collse Heide 10, 5674 VN Nuenen, duurde van 19:30 tot 01:30 en omvatte een divers programma met achtergrondmuziek, welkomstwoorden en optredens.

De avond werd mogelijk gemaakt dankzij de inzet van alle betrokkenen, waaronder de organisator Ronny Sanders en het geluidsteam van Sonny’s Inc. Expressive. Het bedrijfsfeest van Paul Dekkers Keukens & Interieur was een geslaagde gelegenheid, doordrenkt met een feestelijke sfeer.

Sonny’s Inc. kijkt met plezier terug op de succesvolle avond en bedankt Paul Dekkers Keukens & Interieur voor de gelegenheid om deel uit te maken van dit bijzondere jubileumfeest.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG