Melodieën met een Missie

Sonny’s Inc. Bigband Schittert op het DNA Gala”

Wat een mooie avond was het op 25 november 2023 tijdens het DNA Gala! Een avond vol muziek, emoties en bijdragen aan een prachtig doel. Het DNA Gala, georganiseerd door Kim Barend en haar team, was werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Mijn diepe waardering gaat uit naar regisseuse Audry, die met haar geweldige communicatieve skills ervoor zorgde dat ons optreden tot in de seconde perfect werd begeleid op dit evenement.

We begonnen met een easy-listening blok met vrienden crooners Peter Douglas en Yannick Bovey om het diner te ondersteunen, waarbij onze jazzy tunes de gasten lieten genieten. De avond bracht verschillende speciale momenten, waaronder het optreden van Paul de Leeuw met zijn zoon. Iris de Hond zorgde voor kippenvelmomenten tijdens haar optreden. Edsilia Rombley zorgde voor een soulvolle afsluiting van haar bekende soulblok, waarna Sonny’s Inc. de beats liet knallen en de tent letterlijk losbarstte. Het was prachtig om te zien hoe iedereen van vreugde danste en genoot van de muziek.

Het DNA Gala, pas voor de derde keer gehouden, mag zich nu al rekenen tot de betere gala’s van Nederland . Een ongelooflijke €1,5 miljoen werd opgehaald voor het onderzoek naar vroegdiagnostiek bij mensen met kanker in het befaamde Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Prinses Margarita de Bourbon de Parme voegde een koninklijk tintje toe door een speciale armband te ontwerpen voor de veiling.

Met gastheer Paul de Leeuw, veilingmeester Junior Zegger, en optredens van bovengenoemde werd de avond onvergetelijk. Een speciale dank aan voorzitter Jan Roersma, wiens inzet heeft bijgedragen aan het enorme succes voor Antoni van Leeuwenhoek.

Wat een geweldige ervaring om deel uit te maken van zo’n nobel evenement! We stuiteren nog steeds van de adrenaline. Hulde aan Kim Barend en haar team. Dit optreden gaat bij ons de boeken in als zeer bijzonder en echt onvergetelijk!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG