Nieuwe song The Next Centuries Dream

“The Next Centuries Dream” is een oproep tot actie, een verlangen naar een betere wereld voor de komende generaties

Beste vrienden en fans,

Wat een lastige tijd is het momenteel. Een wereld waarin we geconfronteerd worden met de oorlogen, dreigende klimaatverandering, ontbossing en bedreigde diersoorten.

Het is troostend om te weten dat Sonny’s Inc. een stem kan gebruiken om bewustzijn te creëren. De song “The Next Centuries Dream” is een oproep tot actie, een verlangen naar een betere wereld voor de komende generaties. Het lied herinnert ons eraan dat elke dag een kans is om de wereld om ons heen te verbeteren en te streven naar harmonie met de natuur.

Streven naar een wereld vol hoop, vrede en harmonie.

Het refrein van het nummer vat deze boodschap perfect samen: “Everyday should be used to make ourselves a better world, let’s make sure our children see a better world than you and me.” Deze  woorden herinneren ons aan onze verantwoordelijkheid om de aarde te behoeden voor de ondergang en te streven naar een wereld vol hoop, vrede en harmonie.

Naast de akoestische versie, kunnen luisteraars ook genieten van een Spaanse/Engels versie, waardoor de boodschap van hoop en eenheid wereldwijd wordt verspreid.

Met kerst in het vooruitzicht, is dit een mooi moment om dit nummer aan je speellijst toe te voegen en met elkaar te verbinden. Laten we samen deze kerstperiode gebruiken om na te denken over de wereld die we willen achterlaten voor toekomstige generaties, en laten we streven naar een betere, meer harmonieuze wereld voor ons allemaal.

Laten we samen dromen van een betere toekomst en actie ondernemen voor een wereld vol liefde, vrede en begrip.

Met warme groeten,

Sonny’s Inc.

Written and produced by Tom Sijmons en Ramon Braumuller

Lyrics: Hans Neerhout

Spanish Lyrics: Milagros Lopez

#SaveTheEarth #ClimateAction #GreenLiving #PlanetFirst #FutureForGenerations #NatureRevival

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG