Groots Succes bij P-People’s Spectaculaire Evenement met Sonny’s Inc.!

Een Nacht Vol Magie en Muziek in de RDM-onderzeebootloods!

Op 4 november 2023 straalde Sonny’s Inc. tijdens een groots bedrijfsevenement,georganiseerd door het Brabantse topbureau P-People. In de adembenemende RDM-onderzeebootloods brachten wij een mooie avond vol entertainment voor 600 internationale gasten. Het was een magische avond met optredens van Xander de Buisbonje, Edsilia Rombley, Alma Nieto en Jeroen van der Boom!

De locatie was fenomenaal en het was indrukwekkend om te zien hoe perfect alles was georganiseerd. Ondanks de uitdagende akoestiek van de locatie, hebben we met trots een visueel spektakel neergezet, mede dankzij het geweldige geluid en zeer uitgebreide “lichtplaatje” van Kees Verhoeven

Een speciale dank aan P-People voor hun uitmuntende organisatie en aan alle betrokkenen voor de onberispelijke verzorging van onze artiesten. De avond werd op magische wijze afgesloten door niemand minder dan Jeroen van der Boom, die ons trakteerde op een spectaculaire lasershow.
Dank aan iedereen die deze avond mogelijk heeft gemaakt en aan het fantastische publiek dat samen met ons een onvergetelijke ervaring heeft beleefd!

#SonnysInc #Entertainment #PPeopleEvent #SpectaculairMoment

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG