Peter Douglas The Tribute: Battle of the Bands

Peter Douglas, Impersonator van Frank Sinatra, Strijdt om Overwinning in The Tribute: Battle of the Bands

Laren, 02 november 2023 – In een opwindende aankondiging hebben we het genoegen om te delen dat Peter Douglas, de geprezen impersonator van de legendarische Frank Sinatra, deelneemt aan het veelgeprezen televisieprogramma *The Tribute: Battle of the Bands*. Het programma, dat jaarlijks wordt uitgezonden op SBS6 in januari en februari sinds 2022, brengt tributebands samen in een intense muziekcompetitie. De inzet? Een felbegeerde plek op het podium van het epische concert *The Tribute – Live in Concert* in de Ziggo Dome.

Meesterlijke vertolker van Frank Sinatra

Peter Douglas, die alom wordt erkend als de meesterlijke vertolker van Frank Sinatra, staat klaar om het publiek te betoveren met zijn ongeëvenaarde talent en charisma. Zijn deelname aan *The Tribute* belooft een gedenkwaardige reis door de tijd, waarbij hij de onvergetelijke muziek van Sinatra nieuw leven inblaast voor een hedendaags publiek. Wij zijn ervan overtuigd dat Douglas niet alleen indruk zal maken, maar ook een serieuze kanshebber is om als glorieuze winnaar uit de bus te komen.
Al vele jaren hebben wij het voorrecht gehad om nauw samen te werken met Peter Douglas. Binnen onze optredens bij Sonny’s Inc. verzorgt hij een betoverend Sinatra-blok samen met ons. Bovendien is hij een essentieel lid van The Crooners, een gezelschap dat hij deelt Johnny Rosenberg en Sonny Hoogwerf, de bezielde bandleider van Sonny’s Inc. Dit dynamische trio brengt niet alleen muzikaliteit, maar ook een ongeëvenaarde passie voor het genre, wat garant staat voor een buitengewone podiumervaring.
Sonny’s Inc. Bigband staat klaar om Sinatra’s triomftocht te ondersteunen. De samenwerking met Peter Douglas en Sonny Hoogwerf, belooft niet alleen een muzikale ervaring van topklasse, maar ook een reis door de tijd naar de gouden dagen van het Great American Songbook. We zijn enthousiast over de vele optredens die nog zullen volgen en kijken uit naar het delen van deze onvergetelijke muziek met het publiek.
Voor meer informatie over Sonny’s Inc. Bigband, de samenwerking met Peter Douglas en The Crooners, kunt u contact opnemen met Marleen op ons kantoor. Wij zijn verheugd om de tijdloze songs van het Great American Songbook met u te delen en u mee te nemen op een muzikale reis die u niet snel zult vergeten.
OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG