80 jaar Ouwehand

“Swingend Jubileumfeest: 80 jaar Ouwehand in Stijl!”

Wat een geweldige avond was het op het Jubileumfeest van Ouwehand, ter ere van hun 80ste verjaardag! De sfeervolle Fort St. Gertrudis, gelegen aan Haven 54 in Geertruidenberg, was de perfecte locatie voor deze bijzondere viering, georganiseerd door de getalenteerde mensen van Heppener makes it happen!

Bij aankomst werden gasten begroet door levendige animatieacteurs, waaronder een enthousiaste burgemeester, een attente beveiliger, een creatieve fotograaf en een stijlvolle styliste. De ruimte was versierd met kleurrijke ballondecoraties en een fotowand waar iedereen kon poseren voor onvergetelijke foto’s.

Het feest begon om 18.30 uur met een betoverende openingsact, gevolgd door een heerlijk diner met diverse food stations. Terwijl gasten van hun maaltijden genoten, zorgden Sonny’s Inc. en een getalenteerde DJ, onder de vaardige regie van Heppener, voor de perfecte muziek, waardoor iedereen de dansvloer op ging en de avond swingend werd afgesloten.

Om middernacht kwam er een einde aan deze bijzondere avond, maar de herinneringen aan het Jubileumfeest van Ouwehand zullen nog lang blijven nazinderen.

Bedankt aan iedereen die deze avond mogelijk heeft gemaakt en aan alle gasten die aanwezig waren. Laten we proosten op 80 jaar Ouwehand en op nog vele jaren van geluk, gezondheid en gezelligheid!

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG