Event Efteling

Sonny’s Inc. Laat de Efteling Swingend Feesten

Op 22 september 2023 betrad Sonny’s Inc. het podium in de Efteling en bracht een spectaculaire avond ten gehore voor een bedrijfsfeest met maar liefst 1500 gasten. De Efteling, bekend om zijn sprookjesachtige ambiance, diende als het perfecte decor voor dit grootschalige festijn.

Het was niet zomaar een viering; het markeerde zowel het 52-jarig jubileum van het bedrijf als de overdracht van het leiderschap aan de dochter van de CEO. De ontroerende woorden van de CEO voegden een extra emotionele laag toe aan het feest.

Sonny’s Inc. voorzag de avond van muzikale magie en bracht de gasten in beweging met een swingend optreden. Alles was tot in de kleinste details georganiseerd, van heerlijke hapjes tot verfrissende drankjes, en de gasten genoten met volle teugen van deze bijzondere avond.

De keuze voor de Efteling bleek een schot in de roos te zijn, en het evenement was een groot succes. Onze oprechte dank gaat uit naar de Efteling voor de geweldige samenwerking en naar alle gasten die hebben bijgedragen aan het creëren van een onvergetelijke avond. #sonnysinc #welovetoentertainyou

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG