Cure for Cancer Gala

Geslaagd Cure for Cancer Gala: Een Avond van Muziek, Veiling en Ondersteuning in de Strijd tegen Kanker

Het jaarlijkse Cure for Cancer Gala, gehouden op zaterdag 16 september, was een groot succes en bracht mensen samen voor een nobel doel: de strijd tegen kanker. Het evenement vond plaats in het statige Huis Ter Duin en werd bijgewoond door 300 gasten die samenkomen om fondsen te werven voor kankeronderzoek en behandeling.

Een van de hoogtepunten van de avond was het optreden van Sonny’s Inc., vergezeld van een volledige bigband. Tijdens het diner werden prachtige easylistening muziekstukken uit het American Songbook gespeeld, wat zorgde voor een elegante en sfeervolle ambiance. Het geluid van de avond werd nog verder verrijkt dankzij de genereuze sponsoring van een vleugel door Piano Metropool.

Na de heerlijke gangen van het diner, brak het feest los met uptempo nummers van Sonny’s Inc., wat de gasten op de dansvloer bracht en de avond tot leven bracht.

Het Cure for Cancer Gala bood ook een veiling met verleidelijke items, waaronder een bijzonder veilingstuk: een optreden van Sonny’s Inc. zelf. De avond werd vakkundig gehost door niemand minder dan Karin Bloemen, die met haar charme en talent de avond tot een onvergetelijke ervaring maakte.

De veiling was een buitengewoon succes, waarbij meer dan 500.000 euro werd opgebracht. Dit indrukwekkende bedrag zal worden gebruikt om kankeronderzoek en behandelingen te ondersteunen en brengt de missie van Cure for Cancer om kanker uit te roeien weer een stap dichterbij.

Het gala bracht niet alleen plezier en vermaak, maar ook bewustzijn en steun voor de strijd tegen kanker. Dankzij de vrijgevigheid en betrokkenheid van alle aanwezigen werd het evenement niet alleen een onvergetelijke avond, maar ook een succesvolle inzamelingsactie.

Het Cure for Cancer Gala blijft een inspirerende traditie die laat zien hoe gemeenschappen kunnen samenkomen om een verschil te maken in de strijd tegen deze verwoestende ziekte. De organisatoren en deelnemers van het gala kijken al uit naar volgende edities en blijven zich inzetten voor een wereld zonder kanker.

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG