Sonny’s Inc. introduceert een nieuwe zomersong “Unidos”

Nieuwe zomersong Unidos met Spanish flavour

Ons nieuwe liedje draagt de titel “Unidos” en vertolkt absoluut het gevoel én het nieuwe geluid van de band. Unidos betekent ‘Verenigd’ (in het Spaans) en dat is natuurlijk een mooie boodschap die wij graag delen met ons publiek. De vrolijke ritmes en tijdloze melodieën laten de wereld zien dat we samen sterk staan!
De mensen, zijn vaak verdeeld vanwege kwesties zoals culturele achtergronden of politieke verschillen, maar in werkelijkheid zouden onze verschillen een kracht moeten zijn die ons drijft! De wereld is een prachtige plek waar we ons zouden moeten gedragen als een winnend team!

Liefde kan onze wereld een mooiere plek voor iedereen maken! Dat is waar deze zomersong over gaat. Spread the love!

De song is een productie van Sonny Hoogwerf en Jan Peter Sträter.
Special thanks gaan uit naar Arjan Muusz, Cees Trappenburg, Martijn Sohier, Ramon Braumuller, Dominique van Son, Jan Dekker / Prosound Dordrecht, Peter Brussee/Qpoint, en last but not least Artúro Ramon. Top Flamenco gitarist Artúro Ramon zorgt voor de echte Spanish flavour op onze song.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG