Sonny’s Inc. sterker op Spotify

Nieuwe albums en nieuwe single

De Corona periode heeft ook veel met ons gedaan! Zo was onze agenda aan het begin van het jaar al heel erg mooi gevuld met prachtige events. Een droomjaar zo leek het……. De heftige komst van het Coronavirus gooide voor ons, net als voor vele anderen, roet in het eten met als gevolg een streep door alle mooie feesten, parties en events die op de planning stonden. Weg droomjaar….

Wij moesten ons even herpakken maar zijn al snel weer aan de slag gegaan. We hebben diverse stukken bekeken en hebben het repertoire gefinetuned. Zo zijn we aan de slag gegaan met twee nieuwe albums en een nieuwe eigen single. Een studio album dat totaal in het teken staat van het soul gevoel van Sonny’s Inc. en de opvolging van ons eerder uitgebrachte “Sophisticated” album. Dit zal straks onder de noemer Sophisticated no.2 worden gelanceerd. De eerste volle focus ligt op ons album “A touch of Soul series” in samenwerking met A Fish Named Fred ons kledingmerk.

Diegenen die ons ook op social media volgen hebben kunnen zien en horen dat er elke vrijdag een video wordt gepresenteerd met een van de songs van het album. Zo gaaf dat de reacties overweldigend zijn. Het zijn allemaal klassiekers die we allemaal kennen maar natuurlijk verpakt in een Sonny’s Inc. jasje.

We treden nu, door de hele situatie veel minder op en mede daardoor is het plezier van het maken van deze CD nog groter. We kunnen niet wachten live ten gehore te brengen. Inmiddels zijn we begonnen met kleine optredens daar waar het kan en mogen we gelukkig ook weer definitieve boekingen met de hele band in onze agenda noteren. De single die deze week officieel aan de stations wordt aangeboden is “Who wrote the world”. De tekst is zeker in deze tijd erg toepasselijk.

De albums en songs die we aan het opnemen zijn, zijn straks uiteraard ook op Spotify te beluisteren. We houden jullie hiervan graag op de hoogte. Leuk om te weten dat we straks misschien ook bij jullie in de huiskamer te horen zijn.

Volg jij ons ook al Spotify? spotify:artist:1wOJzaUDTCzNWdKrz2x74r

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG