What the world needs now is love…out now!

What the world needs now is love

Op deze zonnige dag presenteren wij met veel plezier de prachtige song “What the world needs now is love”. Dit nummer werd in 1965 geschreven door Hal David en Burt Bacharach. Vele bekende artiesten hebben dit nummer daarna uitgebracht. Voor het eerst door Jackie DeShannon, het werd een dikke hit in de US en Canada.
Het liedje stond al lang op mijn verlanglijstje. Grappig en mooi ook hoe deze ijzersterke tekst in het huidige tijdbeeld past: de wereld heeft liefde en vrede nodig.

De song is geproduceerd door pianist/componist arrangeur/producer Jan Peter Sträter en ondergetekende.
Grote dank gaat ook uit naar onze blazers Arjan Muusz en Cees Trappenburg Trappenburg die prachtige partijen spelen op het arrangement. Ramon Braumuller is verantwoordelijk voor het mooie slagwerk.

De video’s die wij elke week presenteren worden gemaakt in samenwerking met ons kledingmerk “ ” . De feel-good video is geproduceerd door Maxim van Veen Van Veen van Workstation.
Dit nummer mocht ik afgelopen zaterdag live zingen bij de TinekeShowhow op NPO Radio 5 5 waar ik gast was bij Tineke de Nooij de Nooij, wat een feest!

“What the world needs now is love” is ook een song die op ons album A touch of Soul series staat. Na hard werken in Coronatijd is het album klaar. De release van het album staat gepland op 06 augustus. Het album is ook te beluisteren op . Lekker genieten, gewoon in de huiskamer van ons nieuwe album.

Uiteraard komen we het fantastische repertoire van dit album ook graag live op jullie events en feestjes spelen. Voor boekingen en info bel op kantoor zij vertelt jullie graag over de diverse mogelijkheden van ’ . Kleine feestjes of grote events, wij hebben altijd een passende formatie. Vers van de pers zijn ook onze live streaming mogelijkheden die we samen met ons geluid,- en licht bedrijf Audivio B.V. hebben ontwikkeld. Binnenkort de primeur!

Veel kijk en luister plezier gewenst, wij merken dat onze video’s graag gedeeld worden, hier willen wij jullie hartelijk voor danken!
Grote groeten,
Sonny

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG