Nieuwjaars-ONZEBORREL

Het was direct party op de dansvloer

Op 10 januari was het tijd voor de enige echte nieuwjaars-ONZEBORREL in Amsterdam. De goede voornemens werden gevierd of overboord gegooid in een bijzonder goed gezelschap. Familie, fans, vrienden, collega’s kwamen naar de uitverkochte leukste nieuwjaars-ONZEBORREL op ‘t IJ in Amsterdam.

Het was een avond vol glitter, bubbels en Sonny’s Inc. De glitterjuken, strikjes en dansschoenen waren uit de kast gehaald om te swingen tot in de late uurtjes! Wat was het onwijs gaaf! Het zeer gemêleerde publiek gaf echt de goede vibe waardoor ook wij weer vleugels kregen! Vanuit alle delen van het land was men naar Amsterdam gekomen! Zelfs een hele delegatie uit Weert en ’t Gooi waren van de partij!

De avond startte om 18.00 uur met Female DJ “Amica Nova” die overigens meer dan uitstekend draaide. Om 20.00 uur koos het schip vanuit de Piet Heinkade het ruime sop en direct daarna klonk de scheepstoeter! Uiteraard konden we niet anders dan starten met “The Loveboat” gevolgd door herkenbaar swingende songs. Het was direct party op de dansvloer. De sets wisselden we af met de DJ en rond 24.00 uur was het afgelopen. Uiteraard namen we afscheid met een leuk foto moment. Wij zien inmiddels uit naar de volgende klapper van een editie, dus houd de agenda van Sonny’s Inc. en The Ocean Diva goed in de gaten, want we’ll be back!

The Ocean Diva vaart naar elke locatie en is ons inziens één van de meest bijzondere locaties voor jouw feest!

Pic: Bram van Leeuwen
Sonnys Inc Onze borrel

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG