Groot huwelijksfeest in Deil met Sonny’s Inc.

Superfeest voor huwelijkspaar

Het fantastische weekend begon met een schitterend optreden op het landgoed van een stijlvol paar in Deil. Wij speelden op het grote huwelijksfeest van het ondernemersstel.

Op het mooie landgoed waren twee hoogwaardige tenten geplaatst  waar gedineerd werd en gefeest. Het feest begon met een sit-down dinner volledig verzorgd door Maison Van Den Boer, na het diner werden de overige gasten ontvangen in de grote tent die mooi gedecoreerd was. Al gauw vulde de tent zich met de andere gasten en zo waren wij klaar voor een swingende avond.
Het bruidspaar werd onthaald met de song “Lovely day” en het het dansfeest was geopend. Het was een super avond waarin wij onze sets afwisselden met DJ Valentine.

Het feest was tot in de puntjes georganiseerd. Wij danken Evenementenbureau Van Hoof Produkties uit Eindhoven voor de mooie opdracht.

Huwelijksfeest Andre en Ursula

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG