Top feest in The Supper Club Cruise

Enthousiast publiek en top geluid L’ Acoustics

Het weekend stond voor Sonny’s Inc. in het teken van The Supper Club Cruise Experience. Wij speelden op een prachtig event georganiseerd door één van de beste bureaus van Nederland D&B Eventmarketing. Bij aankomst in Amsterdam bij het Centraal Station was het van af het eerste moment al goed geregeld. Zo stonden er prachtige fonkelnieuwe bussen om de gasten naar het schip te brengen waar men welkom geheten werd met een hapje en drankje en met een jazzy combo op het dek van het schip.

Rond de klok van 20.00 uur vertrok de boot om een tocht te maken en het water van ’t Amsterdam IJ te bevaren. Om 21.00 startte het feest beneden in Le Bar Noir, de voornamelijk Brabantse gasten met in het middelpunt één jarige werden feestelijk onthaald door Sonny’s Inc. met hoe kan het ook anders “Lovely Day”
De verlichting was prachtig en ook het geluid was subliem, wij speelden voor het eerst met onze nieuwe geluidsset van L’ Acoustics verzorgd door Audivio.

Het was echt feest en op speciaal verzoek werd er veel latino muziek gespeeld, de reggaetons, merengues, de Mambo’s, het Miami Sound Machine repertoire, alles ging erin als koek en het dak ging eraf.

Als verrassing kwam de sympathieke “Maan”ook nog een half uur durend optreden weggeven en iedereen genoot. Wij kijken terug op en zeer geslaagd event en danken D&B Eventmarketing voor de perfecte organisatie en verzorging van de artiesten.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG