Sonny’s Inc. topfeest in Duin en Kruidberg

Discotempel verzorgd door Sonny’s Inc.

Op zaterdag 05 maart speelden wij weer sinds een lange Corona oponthoud. Wij speelden in de prachtige locatie Duin en Kruidberg te Santpoort.

Het was ter ere van een 50 jarig jubileum. Het thema op de avond was seventies, vele mensen hadden zich fraai verkleed in discostyle, dat leverde vele bijzondere plaatjes op.

De locatie hadden wij veranderd in een soort discotempel met een mooi lichtplaatje en een mega grote discobal.

De gasten werden acapella ontvangen door The Sisters die de gasten met een singing menu toezongen. Erg leuk, wij werken graag met deze dames.
Gerard Joling opende de dansavond met een half uur durend party repertoire ondersteund door mooie danseressen in de zaal en op het podium.

Daarna barstte Sonny’s Inc. los met een groot disco en partyrepertoire, de sets werden afgewisseld met een top Dj en zo was de avond compleet.

Het was een zeer memorabele en geslaagde avond, wij realiseerden ons hoe bijzonder het was om na twee jaar Corona weer een mooie avond te verzorgen.
Inmiddels is onze agenda zich weer aan het vullen en bereiden wij ons voor op de aankomende optredens.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG