Brasa nieuwe song Sonny’s Inc.

 Brasa van Sonny’s Inc…… because everybody needs a Brasa

Geïnspireerd door het mooie eiland Curaçao en een aantal flamboyante vrienden en kennissen die op het eiland wonen, brengen wij met veel plezier een nieuwe song met titel “Brasa” uit.

Brasa staat in het Papiaments ( de lokale taal van de bevolking) voor  omarming of omhelzing. Brasa bekt lekker en vol enthousiasme “doken” wij de studio in en gingen met dit aanstekelijke woord verder borduren. Wij hebben in de huidige tijd van onzekerheid en polariteit allemaal wel een brasa/knuffel nodig dachten wij . Het is een aktueel thema, de lange tijd van distancing speelt iedereen parten en de wereld wordt er niet bepaald vrolijk van.

De wereld is Coronamoe, we snakken allemaal naar een normaal leven waarin we elkaar weer warm kunnen begroeten. Het liedje is in het Spaans, Engels en Papiaments opgenomen en heeft hoe kan het ook anders een tropische/Europese sound waar wij in ieder geval blij van worden. Hoe leuk is het om ons liedje met jullie te delen.

Dit jaar zullen wij met Sonny’s Inc. (mits Corona geen roet in het eten gooit) een swingend concert geven op één van de meest spraakmakende locaties in Curacao, wij brengen ons liedje dan uiteraard ruimschoots onder de aandacht.  Wij kijken muzikaal zeer positief naar de toekomst en gaan het leven weer muzikaal vieren…… Want zeg nou zelf …. Everybody needs a Brasa 

Brasa is  te downloaden of te streamen op diverse bekende platforms waaronder Spotify, ITunes… etc…
Spotify link

Voor de muziekbranche is de single te downloaden op Digipluggen https://www.digipluggen.nl

Digi Pluggen is een online database waar muzieklabels hun nieuwste releases beschikbaar stellen voor muzieksamenstellers, recensenten, promotors en muzikanten. Digi Pluggen is alleen toegankelijk voor mensen binnen de muziekbranche.

Veel luisterplezier en een Big Brasa

 Sonny’s Inc. Team
OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG