ZorgSpectrum viert tropisch feest in NBC Congrescentrum

Swingend feest met top akoestiek en 3D beleving

Wat een geweldige show in Het NBC Congrescentrum afgelopen donderdag. Wij speelden voor het 25-jarig jubileum van ZorgSpectrum. Voor deze speciale gelegenheid was de Event Halll van het NBC omgetoverd tot een Tropische feestlocatie. .

Het was zo mooi uitgelicht met een gigantisch projectiedecor waarin de waanzinnige visuals zorgden voor een fraaie 3D beleving.
Ook over de akoestiek van de zaal is goed nagedacht. De gehele locatie is rondom voorzien van zwaar doek wat optimaal is voor een goede geluidsbeleving.
Het was voor onze geluidstechnici van Audivio heerlijk mixen wat op de avond resulteerde in een top sound!

De band werd afgewisseld met DJ Valentine, wat een sfeer en enthousiasme. De fraai verlichte dansvloer stond de hele avond vol met een uitzinnige menigte die overduidelijk zin hadden in een feestje. Grote hulde gaat uit naar NBC Congrescentrum voor dit strak georganiseerde event en de fijne verzorging van onze crew. Wat ons betreft een dikke 10 voor deze locatie waar alles klopt en niets aan het toeval wordt overgelaten!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG