Topfeest hotel The Grand met Sonny’s Inc.

25-jarig jubileum Jan en Caroline

Weer een prachtig mooi feest ter ere van het 25-jarig jubileum van Jan en Caroline. Het black-tie feest werd georganiseerd in het stijlvolle hotel  The Grand in Amsterdam. In de grote zaal speelden wij in volle bezetting met onze DJ en ledwall van onze top VJ Geert!

Bij binnenkomst werden de gasten onthaald door DJ Valentine met Tom Beek op sax. Na het opwarmen van de zaal startte de de band het chique swingfeest, non-stop was de dansvloer gevuld. Leuk was het weer om ouders met hun twintig jarige kinderen te zien feesten. Het is opvallend dat we de laatste tijd steeds meer feesten en events opluisteren waarbij de ouderen groep 50/60/70 met de kinderen van rond de twintig jaar volledig uit de bol op de dansvloer staan. Een mooi fenomeen! Wij vinden het heerlijk om hierop in te spelen en de grote diversiteit van ons repertoire te laten horen…. van Frank Sinatra    …. tot Armin van Buuren en alles wat daar tussen zit.

Het bruidspaar, de zaal, de ambiance, de gasten en de gastvrijheid van dit super hotel waren dé ingrediënten die zorgden voor een meer dan goed geslaagde avond. Wij wensen Jan en Caroline nog vele gelukkige jaren toe…. it was a great pleasure entertaining you!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG