The Grand Amsterdam

Huwelijksfeest in Hotel The Grand Amsterdam

Op donderdag 29 augustus speelden wij  in één van de mooiste hotels van Nederland: The Grand in Amsterdam. Als verrassing had de bruidegom geregeld dat zijn bruid, direct na de ceremonie, een half uur uit haar dak mocht gaan op de muziek van Sonny’s Inc. Wat een feest wat dat!
Het was super leuk om te doen want alles, inclusief de opbouw, moest in het geheim gebeuren omdat het dé verrassing van de dag was.  De uitdaging lag in het supersnel opbouwen van de techniek waarvoor niets dan hulde voor onze technische mannen van Audivio. Binnen een half uur wisten zij de techniek op te bouwen want in de zaal ernaast werd de huwelijksceremonie voltrokken. Aansluitend zou het gezelschap de mooie Raadzaal van The Grand betreden en zag zij (de bruid) onze band, waar zij zo fan van is, opgesteld staan. Wat was het gaaf! Haar gezicht, de blijdschap toen we het nummer “Happy” speelden, iedereen danstte met haar mee. Het swingende optreden duurde een half uur. Wij namen afscheid met “You’ve got a friend”  rondom alle mensen die het bruidspaar lief is. Daarna vertrok het gezelschap met een “smile on the face” richting de diner locatie! Super bedankt het was een optreden to remember!
OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG