Sonny’s Inc. Live op Lekker Laren 2017

Op zaterdag 26 augustus 2017 speelde Sonny’s Inc. op het jaarlijkse eigen culinaire event Lekker Laren. Wat was het weer een ongelooflijke editie. Duizenden mensen waren weer toegestroomd naar Plein 1945 waar het muzikale spektakel plaats vond. Onze show was divers,zo switchten wij van Coldplay naar Wham en van Dré Hazes naar Juan Luis Guerra.

We hadden veel mee dit jaar maar het weer was onze grote vriend want wat was het mooi . Ons zomeravondconcert werd opgebouwd uit twee delen met een pauze, wij speelden tot ruim 23.00 uur. Het publiek werd meegenomen op muzikaal avontuur en het was genieten, we hebben zoveel blije gezichten gezien.

Hoogtepunt van de avond was dat onze beschermheer Burgemeester Elbert Roest het podium opklom en een aardig woordje over ons sprak. Het is inmiddels alweer 12 jaar geleden dat wij ons avontuur in Laren begonnen. Van een leuk optreden zijn we gegroeid naar een serieus evenement dat landelijk op de kaart staat.

Wij sloten het concert af met “Leef” en “Let me entertain you” Wat een feest was het en wat een buitengewoon hartelijke reacties de volgende dag. Wij zien uit naar volgend jaar en hopen jullie weer in groten getale te mogen verwelkomen. We love to entertain you!

Voor meer info en foto’s van het evenement check onze Facebookpagina!

 

facebook uiting Sonny's Inc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG