Sonny’s Inc. Live in Laren 2018

Larens “feestje” met een geweldig zingend, springend, pleziermaker, dankbaar publiek.

Zaterdag 01 september 2018 was  voor Sonny’s Inc. een speciale dag. Halsreikend keken wij  uit naar ons traditioneel concert in Laren. Hoe speciaal was het dat wij dit jaar op De Brink terugkeerden, daar waar het allemaal begon.

De zomeravond begon met de tiener groep “Teenz” die onder andere bekend zijn van een aantal Kids top 20 hits. Om 20.30 uur startte het concert van Sonny’s Inc. Leuk was het om zoveel bekende blije gezichten te zien.

In een ruim drie uur durend concert met pauze brachten wij een zeer variërend repertoire met latin, een behoorlijke set met Nederlandse songs, swingende disco en hedendaagse dance muziek. Mooi moment op de avond was dat de Larense topdansers onder leiding van gemeente raadslid Sean Bogaers op onze Michael Jackson medley meedansten. Wat een vuurwerk was het!

Het was weer een op en top Larens “feestje” met een geweldig zingend,springend, pleziermakend, dankbaar publiek.

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG