Privéfeest in Ede

Lovely day met Sonny’s Inc. in the house!

Het was een fantastisch weekend voor Sonny’s Inc. met als hoogtepunt een luxe privé-event dat wij mochten verzorgen in Ede. In een prachtige villa in Ede was het dik feest zaterdag. Het bijzondere aan de villa was dat de gehele onderverdieping was ingericht als een echt Grand Café met “Saturday Night Fever” dancefloor en dito discoballen met aansluitend een prachtig zwembad.

De gasten genoten intens van de opzet van de party-avond. De opdrachtgever had door de jaren heen veel bekende Nederlandse tape-artiesten mogen ontvangen maar had nooit eerder een band gehad vertelde hij ons. Vol spanning werd er afgewacht wat er ging gebeuren. De super leuke avond werd ingeluid met de song “Lovely day” heel toepasselijk want dat was het voor was het voor de opdrachtgever en de toon was direct gezet.

Gedurende de hele avond was de dansvloer gevuld met gasten die heerlijk uit hun dak gingen en genoten van de perfect georganiseerde avond , het ontbrak de feestgangers aan niets. Het was top in Ede en bij het vertrek van de band vertelde de opdrachtgever met een big smile…. “ dit gaan we vaker doen Sonny ” ik zei volmondig: “jaa” … wat een sfeer en wat een gezelligheid.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG