Oogcentrum Noordholland viert feest

Jubileum in Hotel van Oranje

Afgelopen weekend mochten wij o.a. voor het Oogcentrum Noordholland spelen ter gelegenheid van haar 10-jarig jubileum. Dit jubileum werd in het Hotel van Oranje te Noordwijk gevierd. Tevens was de eigenaar Rob Wouters jarig, samen met zijn tweelingbroer. Driedubbel feest en hoe! De warmte van het gezelschap was voelbaar op de dansvloer. Daardoor kreeg ook de band weer vleugels! Wederom a night to remember!
Wij zijn trots op het onderstaande bericht dat we mochten ontvangen van de opdrachtgever, hartverwarmend en hier doen we het voor!

Goedemorgen Marleen, dank je wel voor je bericht; wat attent‼️ Wij kunnen terug kijken op een prachtig mooi 😍 feest. Alles was TOP 👍👍 geregeld. Wat hebben jullie 🍀 fijne mensen 🍀 in en om jullie band. Heel toegankelijk, informatief, blij en attent. En wat maken jullie 🎼 mooie muziek 🎼 met elkaar!!! ❤ Het felicitatiemoment samen met en zo ook namens de band voor Rob en Geert is ook echt een heel ❤ mooi moment ❤ geworden. Dank je wel dat jullie er zijn! ❤😘😘😘

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG