Afscheidsfeest oliebedrijf Vermeulen

Super afscheidsfeest voor Heer Vermeulen

Op 01 april 2022 speelde Sonny’s Inc. in de geweldige locatie At Sea in Dronten

Wij speelden op het afscheidsfeest van de heer Vermeulen die afscheid naam van zijn oliebedrijf Vermeulen en het stokje overdraagt aan zijn twee zoons.

Wij speelden op deze avond op volle sterkte met onze grootste bezetting, we hadden een groot ledscherm waarop onze VJ Geert losging met de meest fantastische visuals. Voor het podium hadden we onze grote verlichte dansvloer en voorts hadden we vuurwerk op het podium dat zorgde voor nog meer spektakel. Wij wisselden de sets af met DJ ENO C

De avond begon met croonermuziek en men genoot met volle teugen, daarna startten wij onze latino show met vele latin songs op verzoek van het gezelschap. Heerlijk was het om mensen uit de bol te zien gaan. Wij wensen de heer Vermeulen nog heel veel mooie jaren toe!

At Sea kunnen wij van harte aanbevelen het is oprecht een locatie met vele mogelijkheden voor events en het personeel is bijzonder attent en vriendelijk. 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG