Nieuwjaarsfeest The Harbour Club

Nieuwjaarsfeest in the Harbourclub met Sonny’s Inc. super geslaagd

Gisteren speelden we op het Nieuwjaarsfeest van The Harbour Club, wat een feest was dat! Samen met het personeel en alle gasten proostten wij op een mooi nieuwjaar met vele culinaire en muzikale hoogtepunten. We zijn er trots op dat we ons inmiddels “huisband” van The Harbour Club mogen noemen en genieten er zelf ook elke keer weer van om zoveel gasten te mogen vermaken en oprecht blij te zien. Wat een zondagavond was dat! Heb je deze keer gemist? Niet getreurd er komen dit jaar nog vele mogelijkheden maar donderdag 28 februari wordt een hele bijzondere………

Sonny’s Inc. big band, met maar liefst 6! blazers brengen croonersongs en more! Bovendien ontvangt Sonny twee goede muzikale vrienden: Peter Douglas & Johnny Rosenberg, die op een manier zoals niemand het kan, het repertoire van Sinatra & Bublé vertolken. We zien er zo naar uit en hopen dat ook je erbij bent! Boek je tickets via de site van de Harbour Club, dress to impress en kom met familie of relaties lekker genieten. We hopen jullie daar te zien!

 Crooner Night met Sonny's Inc

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG