‘Meesterlijk Genieten’ door Roem Events

Smaakmakende gerechten en entertainment in ongedwongen sfeer

Op donderdag 05 juli 2018 speelde Sonny’s Inc. op een inspirerende privé locatie te Gemert. Er was een omgeving gecreëerd waar de gasten optimaal in staat werden gesteld om te netwerken en nieuwe contacten op te doen.  In een informele setting werd het onderling netwerken optimaal en op een ongedwongen manier gestimuleerd

Tijdens de netwerkborrel werden de gasten continue verleid met een variatie van heerlijke smaakmakers. Zij genoten van allerlei heerlijke gerechten, geserveerd door charmante dames en heren. Ook genoten zij van een ruime keuze aan andere ‘snoepgerechtjes’.

Het entertainment programma was vertegenwoordigd, door Sonny’s Inc. en Glennis Grace die de sterren van de hemel zong. De combinatie van culinaire traktaties, het entertainment en het informele ongedwongen karakter, maakte dit event met recht een avond ‘Meesterlijk Genieten’. Eén en ander werd vakkundig en strak georganiseerd door Roem Events.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG