jubileumfeest Maiburg

135 jaar Maiburg

Op 26 maart 2022 speelde Sonny’s Inc. op het grote jubileum feest van het bedrijf Maiburg, het bedrijf bestaat al 135 jaar.

Wij speelden in opdracht van organisatiebureau La Promesse. Events, al jaren een fijne en goede opdrachtgever van Sonny’s Inc. Vele fantastische evenementen hebben wij voor deze professionals mogen opluisteren.

Het feest van Maiburg werd gehouden in het fraaie Fort Altena te Altena.

Gasten werden warm onthaald in de feestzaal en genoten van een prachtig optreden van stemkunstenaar Niek Boes, ook werd er genoten van de diverse lekkere happen die na de show werden geserveerd.

Het feest barstte los met Sonny’s Inc., er werd naar hartenlust gedanst en gefeest. Zo verdeelden wij de avond in 3 dikke partysets en was voor ons de avond compleet. De avond werd afgesloten met het Hollandse lied door een volkszanger.

Het was een mooie avond in Altena

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG