Huwelijksfeest op landgoed Molecaten

Schitterend tuinfeest met pracht en praal

Op zaterdag 25 juni 2022 speelde Sonny’s Inc. op het schitterende huwelijksfeest van Dax Slager en Fieke van de Ven. Het feest werd gevierd op het ouderlijk huis  landgoed Molecaten. Bij binnenkomst was het een en al pracht en praal. De ceremonie en het feest werd gehouden in de tuin, de tuin was prachtig gedecoreerd. In de middag mocht ik met onze pianist Jan Peter de ceremonie verzorgen met prachtige Nederlandse liedjes. De plechtigheid was warm, mooi en intens.

’s Avonds was het dik feest met de voltallige band werd er gefeest, gedanst en gezongen. Om 00.30 uur eindige het feest met professioneel vuurwerk en spektakel. Het was weer een zeer memorabele avond die de boeken in gaat als super geslaagd. Grote dank gaat uit naar de organisatie voor het geweldige ontvangst en verzorging van de musici en artiesten.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG