Huwelijksfeest met Sonny’s Inc en Dirk Zeelenberg

Super locatie Hooge Vuursche

Op zaterdag speelde Sonny’s Inc. op een huwelijksfeest in de Hooge Vuursche. De zeer geliefde locatie ligt prachtig in Baarn en is dé setting voor een romantisch huwelijksfeest. Reeds jaren werken wij samen met de Hooge Vuursche. 

Trouwlocatie met ruime mogelijkheden

Kasteel De Hooge Vuursche beschikt over meerdere stijlvolle ruimtes die zij deels met elkaar kunnen verbinden. Bij mooi weer kun je gebruik maken van het bordes met uitzicht op de prachtige vijver met fontein.Daarnaast is Kasteel De Hooge Vuursche een “Huis der Gemeente”. Dit betekent dat ook jouw huwelijksvoltrekking mogelijk is in het Kasteel en zelfs ook in de tuin van het Kasteel. 

Huwelijksceremonie en feest door Sonny’s Inc.

De gasten werden ontvangen in de grote zaal van het kasteel om vervolgens naar de officiële huwelijksceremonie zaal te gaan waar de huwelijksvoltrekking zou plaatsvinden. Met pianist mocht Sonny een aantal mooie ballades zingen en de huwelijksvoltrekking werd door niemand minder dan acteur en BABS Dirk Zeelenberg gedaan. Wat een humor heeft die man er werd dan ook veel gelachen en de sfeer was zeer ontspannen.

Na de ceremonie gingen de deuren open en het bruidspaar liep de andere zaal binnen waar de band direct “All Night Long” inzette. De toon was gezet en de hele avond was het voor jong en oud party op de dansvloer met zeer veel mooie momenten.  Jaa… het was weer een geslaagde avond in de Hooge Vuursche

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG