Huwelijksfeest Dikke Torentje

Stralend bruidspaar

Op 13 juli 2019 speelde Sonny’s Inc. op het huwelijksfeest van Sacha en Mark Wilbrink. Het feest werd gehouden in de prachtige locatie en voormalige kerk “Het Dikke Torentje” te Eemnes.
De buitenceremonie vooraf aan het huwelijksfeest werd tevens door ons ondersteund en er werden mooie woorden gesproken door BABS Paul van der Maas.

Na de ceremonie werden de gasten onder luid klokkenspel van de kerk van harte welkom geheten door de band die direct aftrapte met de song “Lovely Day”

Op speciaal verzoek van het bruidspaar werd het accent gelegd op latin en spaanse muziek. Leuk en positief waren vooral de reacties van de spaanse gasten. Er werd gedanst, gefeest en iedereen was in opperbeste stemming. Wij kijken weer terug op een geslaagde avond met een stralend bruidspaar. Wij wensen Mark en Sacha heel veel geluk! 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG