Heropening The Harbour Club

Het was weer een daverend succes 15 oktober in The Harbour Club Amsterdam Oost

Wij werden een dag vantevoren voor de heropening gebeld en gelukkig waren wij beschikbaar door een onfortuinlijke annulering.

Wat was iedereen blij dat de Amsterdamse superlocatie weer geopend is. Er werd weer als vanouds gedineerd en iedereen genoot met volle teugen van de spraakmakende ambiance.

Om 21.00 startten wij onze show en wat was het leuk om zoveel bekenden te zien, de sfeer was optimaal en zo gaven wij gedurende 3 uur een show met onze 9-mans formatie met een pauze.

Iedereen was aan het genieten: aan de tafels, bij de bar, voor het podium, het was een feest van jewelste.

We kregen vele vragen wanneer de volgende show van ons gepland staat. Welnu reserveer alvast de kerstdagen: Kerstavond, 1ste en 2e kerstdag. Zoals jullie weten wordt de locatie weer prachtig in kerstsfeer aangekleed, wij zorgen voor een swingende kerstshow. Boek je tafel snel en tot ziens in The Harbour Club, de officiële aankondiging komt nog.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG