Glazenhuisparty voor 3FM Serious Request met Sonny’s Inc

Geslaagde avond in het Orpheus Theater

Op woensdagavond 15 november 2017 speelde Sonny’s Inc. in het Orpheus theater van Apeldoorn tbv de Glazenhuisparty voor 3FM Serious Request!

Vanuit de Businessclub Dynamo hebben een aantal ondernemers “Ondernemers voor het Glazen huis” opgezet om in de aanloop naar Serious Request 2017 acties te organiseren. Hiermee willen zij samen met ondernemers een bijdrage leveren aan het Glazen Huis dat dit jaar in Apeldoorn staat. Het doel is om geld in te zamelen voor het goede doel van het Rode Kruis dat hier aan gekoppeld wordt.

Voor alle ondernemers was het feest in Orpheus. Het swingde de pan uit op het benefiet gala. Twee en een half uur lang genoten de gasten van het concert van Sonny’s Inc. in de Rabobankzaal van het prachtige theater. Wij kijken terug op een super geslaagde avond.

 Glazenhuisparty voor 3FM Serious Request

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG