Gigantisch feest in Pllek

Sweet 66 party

Wat een gigantisch feest afgelopen weekend op de prachtige locatie Pllek in Amsterdam welke trouwens een verrassend goeie akoestiek heeft! Onze opdrachtgever werd 66 en vierde zijn Route 66! Direct na het  feest mochten wij onderstaand bericht ontvangen. Hier doen we het voor! heeeel trots!

Sonny, wat was je grandioos. Elke keer weer kijk ik met verwondering hoe goed jij bent met Sonny’s Inc. Wat een hoog niveau. Jullie hebben de avond gemaakt en we hebben dan ook niets dan eindeloze lof en bewondering gekregen van al onze gasten. De stemming die je in nul komma niks op party level krijgt, het onvoorstelbaar brede repertoire, en het ogenschijnlijk gemak waarmee jullie daar doorheen acteren, echt klasse. En dan jouw uitsmijter voor mij … My Way was de plaat waar mijn vader altijd de AW feesten voor de jeugd mee afsloot. Dat wist je wsch niet eens maar het maakte het nog eens extra rond.

Jullie hebben ons een onvergetelijke avond bezorgd en mede door jullie onze Sweet66 party tot een fenomenaal succes gemaakt.

Dank dank dank !!!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG