Festival ASR

Festival ASR by Buro N-Sign

Op vrijdagmiddag 16 september speelde Sonny’s Inc. Bigband op het grote feest van ASR.
Wij speelden in opdracht van één van de beste organisatie bureaus van Nederland Buro N-Sign.
Het terrein van ASR was volledig omgebouwd tot een festival terrein waar werkelijk van alles te doen was.

Zo kwamen de gasten binnen op een groot plein waar sfeervolle latin muziek klonk. Er traden  verschillende artiesten op  zoals  jongleurs, steltlopers, animatie-acts.
Je kon het zo gek niet bedenken, Sonny’s Inc. stond prachtig opgesteld op een groot podium in de tuin van ASR, het zag er allemaal geweldig uit.

De oud personeelsleden van ASR werden gefêteerd op een crooner show van The Crooners bestaande uit Sonny Hoogwerf, Peter Douglas en Johnny Rosenberg wat een geweldig middag was het.

Ook de ondersteuning van Sonny’s Angels was geweldig.
Onze professionele vocalisten/danseressen: Laurie en Dominique brachten mooie choreografie ter ondersteuning van de show.

We sloten af met een uptempo medley met het feest der herkenning en de middag was compleet. Wat een heelijk stralende gezichten zagen wij het voelde echt als een cadeautje. Grote hulde gaat uit naar Buro N- Sign voor de verzorging van de artiesten en het zeer strak organiseren van het hele event/festival.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG