Feest Flash Private Mobile Network

Rondvaart Ocean Diva Futura

Vrijdag 17 juni 2022 speelde Sonny’s Inc. op het bedrijfsfeest van Flash Private Mobile Network.

Het mooie feest werd gehouden op het party schip Ocean Diva Futura. Door het mooie weer was het op en top genieten tijdens de rondvaart! Het feest werd georganiseerd door Epic Sports & Business en was bijzonder geslaagd.

Even wat meer info over de Ocean Diva Futura
Of u nu op zoek bent naar een evenementenlocatie voor een bedrijfsevenement, conferentie, diner, roadshow of een brand event, met de FUTURA maakt u meteen een opvallende indruk.

Een unieke evenementenlocatie met hoge plafonds en natuurlijk daglicht dat u kunt aanpassen naar uw eigen wensen. Het schip is letterlijk en figuurlijk een next-level locatie die tot 600 gasten in Nederland, Duitsland en België kan verwelkomen. De FUTURA biedt een blanco canvas met multifunctionele ruimtes die flexibel en moeiteloos kunnen worden gecombineerd, waardoor ze een ideale omgeving bieden voor zowel kleinere als grotere groepen.

De vier ruimtes op de drie levels hebben elk hun eigen onderscheidende kenmerken. Wat zij met elkaar gemeen hebben, is de futuristische en toch warme stijl, grenzeloze mogelijkheden en de reusachtige raampartijen welke panoramisch zicht geven op de omgeving.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG