Efteling viert feest met Sonny’s Inc.

 

Ondanks verlies Nederland toch een groot feest!

Op 09 december speelde Sonny’s Inc. voor een bedrijfsevenement. Wij speelden voor Vivisol een leuk bedrijf gespecialiseerd in het leveren van medisch facilitaire producten en diensten thuis, op het gebied van Longzorg, Beademing en Apneuzorg.

Alle medewerkers waren uitgenodigd om te feesten en het eindejaarsfeest te vieren in de Fata Morgana van de Efteling. Onder de sterrenhemel van de Fata Morgana zaal waanden de gasten zich direct in het sprookje van 1001 nacht. De multifunctionele zaal is een ideale locatie en leent zich uitstekend voor verschillende soorten evenementen.

Het was een groot feest, in de zaal stond zelfs een groot scherm om te genieten van de wedstrijd Argentinië/Nederland. Nederland verloor de wedstrijd, toch mocht dat de pret niet drukken, er werd flink gefeest en gedanst. We kijken weer terug op een mooie geslaagde avond

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG