Cure for Cancer Gala 2017

Astronomische opbrengst van € 964.465,—

Op 20 mei 2017 speelde Sonny’s Inc. voor het jaarlijkse goede doelen Gala “Cure for Cancer” Wij waren getuige van een astronomische opbrengst van € 964.465,— De avond was perfect georganiseerd door The Agency.
Jack van Gelder verzorgde  de presentatie, Sonny’s Inc. speelde afgewisseld met Valentijn Hoogwerf tijdens het diner, tussen de gangen door traden ook Syb van der Ploeg en Romy Monteiro op met altijd een geweldige performance.

Ook de spectaculaire Hans Klok gaf een wervelende show weg. Na de loting kwam de grote verrassing want niemand minder dan Paul de Leeuw trad op met Sonny’s Inc. wat een feest was het. Na het optreden van Paul de Leeuw knalde Sonny’s Inc. nog een uur door op de afterparty met vele swingende krakers. Wat was het weer een prachtig gala in Hotel Huis ter Duin.

facebook uiting Sonny's Inc

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG