WISSELOORD STUDIO'S EVENEMENTENLOCATIE

De Wisseloord muziek studio’s hebben een indrukwekkende historie. Iedereen kent wel een album dat hier zijn oorsprong vond. Internationale muzikanten zoals onder andere Elton John, The Police, Michael Jackson en The Rolling Stones wisten sinds de jaren ’70 ’80 de weg naar de Hilversumse studio’s te vinden.

Renovatie

Nog niet zo lang geleden zijn de studio’s gerenoveerd en dus voorzien van de nieuwste techniek met behoud van historische sfeer. Mede hierdoor zijn topartiesten van eigen bodem, zoals Ilse DeLange, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Alain Clark, Anouk, De Dijk en Nick en Simon, zijn graag geziene relaties.

Locatie voor events

Wisseloord ligt verscholen in een bosrijk gebied achter het mediapark te Hilversum. De passie voor muziek is direct voelbaar wanneer je het pand binnen loopt en op de beroemde ‘straat’ van de studio’s terecht komt met alle awards die de muren sieren. Mede door de mooie ligging, en het nieuwe in-house restaurant met top-chef Jeffrey van den Struik , maakt Wisseloord een geschikte locatie voor uiteenlopende, exclusieve evenementen.

Van de 3 studio’s is studio 1 de grootste. Logischerwijs is er geen ruimte in Nederland te vinden waar de akoestiek beter is dan hier. Via de glazen wand kun je een blik werpen in de magische control room. Capaciteit studio 1: staand 150 (zonder podium), theateropstelling.

Extra faciliteiten: Ruim terras, goede parkeergelegenheid op terrein met eventuele uitwijkmogelijkheden naar parkeervoorzieningen van mediapark

Let’s meet!

Bent u nieuwsgierig wat Wisseloord voor uw bedrijfsevenement, feest, huwelijk of presentatie kan betekenen? Stuur een mailtje naar info@wisseloord.nl of bel  op telefoonnummer 035 6264444

Meer info De Wisseloord

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG