Sonny’s Inc., Jeroen van der Boom en Wolter Kroes

Vrijdag 1 november 2019 is het Spijkerbroeken Gala in Studio A12, de 6e editie van het enige gala waar je naar toe kunt komen in je spijkerbroek. Het thema van deze editie is “Vrienden van het Spijkerbroeken Gala”. Samen met alle gasten gaat de organisatie weer het verschil maken voor een kind.
Uit de vele inzendingen zijn dit jaar weer vier goede doelen door Stichting Spijkerbroeken Gala gekozen. De 6e editie zetten zij zich in voor De KanjerKetting, Stichting Care4BrittleBones, Stichting Terre-Rett Syndroom Fonds en he project Kindertheater van UMC Utrecht.

Het wordt een geweldige avond met entertainment van o.a. Sonny’s Inc. BigBand en Jeroen van der Boom. De presentatie is in handen van Nienke van den Berg en natuurlijk is oud-burgemeester Hans Martijn Ostendorp aanwezig om samen met notaris Madeline Westers de veiling in goede banen te leiden op geheel eigen wijze.

Culinair wordt de avond verzorgd door Chefkoks Richard Boys en Barry van Gelderen en hun crew.

De eerste veilingitems zijn binnen, maar de organisatie is altijd opzoek naar dat ene speciale, dat wat je niet in de winkel koopt. Meld jouw unieke veilingitem aan bij het Spijkerbroeken Gala team!

Informatie:

1 november, 2019
17:00 - 22:30

Studio A12
Schoudermantel 52,
3981 AH Bunnik

KOOP TICKETS

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG